resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17022
    sanmıyorum oyuncularla ilgili bir problem olsun. iç sahada pirana gibiyiz, deplasmanda siirt jetpa spor gibi. kaç tane teknik direktör geldi geçti, hepsinde aşağı yukarı benzer şeyler oldu. iç sahada rakibe nefes aldırmıyoruz. bu defansta semih ve chedjou varken de böyleydi, maicon serdar varken de. orta sahada josue varken de böyle, fernando varken de. sneijder'in yaşı problem edildi, yerine gelenlerin de deplasman ve iç saha performansları benzer.

    iş oyuncu grubunda bitiyor desem, kadro iki sene önceki ile baştan aşağı değişti. hocaların zaten biri geliyor biri gidiyor. başkan bile değişti. değişmeyen bir tek renklerimiz ve ismimiz oldu. ha bir de iç saha ve dış sahadaki performans farkımız.

    bence bu takımın deplasman oyununa günde üç öğün çalışması gerekiyor. gerekirse iç sahada da belli periyotlarda bunu pratik yapmalıyız. her gelen oyuncu, hoca ve diğer değişkenlerde sonuç aynı oluyorsa, demek ki metotlarda bir yanlışlık var. fatih terim bile bunun üstesinden gelemiyorsa, o da dersine çalışmamış belli ki.

    eleştirileri belirtmekte sakınca yok, hepimiz iyiliğini istiyoruz. fatih terim de bunun üstesinden gelemedi demek de ayıp değil. merak etmeyin, zamanla bunlar da geçer, ancak bir arpa boyu yol kat edememek de üzücü.

    ben yine de hocama güveniyorum. bu adamla gerekirse küme düşmeyi bile tercih edebilirim. o kadar güvenim var, benimle hemfikir milyonlarca taraftar da var aynı zamanda.

    allah kerim, fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın