resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17008
    üst üste iki deplasman maçında toplam 7 gol yemiş ve gol atamamış takımın hocası olarak eleştirilmesi son derece doğaldır.

    imparator eskisi gibi öngörülü falan davranamıyor, tutarlı da değil. 30 dakikada 2-0 geridesin, faslı kırmızı görüyor maç sonu gerekeni yapacağız bizim de cezamız olacak vs diyip ilk cl maçına 11 sürmek mi ceza. feghouli unutuluyor kenarda yerine oynayan adam sahada geziyor. neymiş biri 3.80 alıyormuş diğeri 0.80 diye en klas oyunculardan birine sırt dönüyorsun. sadece oyunlarına bakalım cezayirli her türlü daha iyi savunma katkısı da daha fazla pas istasyonu olduğu için ileri kolay yerleşiyoruz. kayseri deplasmanı aklımızda muhtemelen. kenarda oturunca ne katkısı oluyor daha az mı ödeme yapacağız?

    sene başından itibaren başakşehir favorim fakat biz işleri daha kolaylaştırıyoruz. neredeyse her takımın 1-2 hızlı oyuncusu var ve istisnasız hepsi bizim maçlarda kahraman oluyorlar. ramosmuş, ahtopotmuş vs biz pele diyince pele olacaksa yunus maradonasın kardeşim. 1-0 oldu farka gider mi diye düşünmemeliyiz. porto deplasmanı var önümüzde. geçen seneden itibaren sorun devam ediyor, teşhis yok ki doğru tedavi olsun. rakipler bizden kötü olursa şansımız hep var umalım ihtiyacımız kalmaz buna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın