resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17015
    23 eylül 2018 akhisarspor galatasaray maçında takımımız skor 0-0 ken bir penaltı kaçırdı. penaltıcımız sinan olmasına rağmen garry topu istedi ve penaltıyı kaçırdık. 2 şahsi hata ile toplam 3 gol yedik. eren'siz bir oyun denedi ancak başarılı olamadık.

    onu yazarım, bunu yazarım diyenler önce leş topçulara bir şey yazsınlar. gerçi bir yazar var oraya da blokaj koymakta trafik polisliği yapıp hocanın başlığına yönlendirme yapmakta.

    fernando, sinan, belhanda, fegholi, maicon, mariona gibi ruhsuz, galatasaray genleri ile uyuşmayan 6 sözleşmeli adamın kontratlarını sırtında taşı, forvetsizliği sırtında taşı, dongi dongi donk ve bir japon ile şampiyon yap, şl'ne süper başla, deplasmanlar da bir oyun dene, başarısız ol sonra hocaya yazarım.

    takımdaşlarım sürünün tersine dönmesini bekleyen en arkadaki uyuz koyunlara prim vermeyelim.

    bizim genlerimizle uymayan sözleşmeler (kadro), uefa taahhütlerimiz ve ülke ekonomisi hocanın, başkanın eline kolunu bağlamış durumda. yapmamız gereken fatih hocanın bir bildiği başlığına ışık hızında her zaman da vık vık yazmak olmamalı.

    hocaya, başkan ve albayrak üçlüsüne destek olalım. biz galatasaraylıyız 14 yılın hakkını vermeye devam edelim. şımarıklara, aynı halatı tutmayanlara, fırsatçılara aman vermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın