• 20029
    "galatasaray türkiye'dir" ya da "türkiye'dir galatasaray" mottosunu, sağolsun yaşatıyor bize takımımız. burada bile hocayı az biraz eleştirince linç ediliyoruz. herşeyi tek adamın eline verince ortaya çıkan bu. bundan daha fazlası da değil.
    haftalardır söylüyoruz, takım top oynamıyor, hücum organizasyonu yok diye. ama içerde farklı galibiyetleri alınca taraftarın ayakları yerden kesiliyor, olumsuz eleştiri yapanlar dış mihrak oluyorlar*, hocayı çekemeyen insanlar oluyorlar. gerçek bu işte. tudor'u niye yolladık? başakşehir'den deplasmanda fark yediği için, trabzonspor ve beşiktaş deplasmanlarında takım varlık gösteremediği için. hatta maicon'un, muslera'nın tudor'u sevmediğini ve onu sattıkları için maçlarda kötü oynadıklarını iddaa ettik. sonuç, aynı tas aynı hamam.
    hep söyledim söylemeye de devam edeceğim. futbol bir eğlence sektörü. eğer bir takım güzel futbol oynarsa herkes izler ama kötü oynuyorsa sadece armaya tutkun olan taraftarları o takımın maçlarını izler. çoğu zaman sıkıla sıkıla. ben bütün maçları izlemiş biri olarak sezon* başından beri keyif almıyorum takımımızın maçlarından. neden yabancı biri bizim maçlarımızı izlesin. ben bir yabancı olarak liverpool ve city maçlarını neden izliyorum, çünkü harcadığım vaktin karşılığını veriyorlar.
    daha da yazarım lakin fazlasını kendime saklıyorum.
    iyi yolda olmayan takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın