• 315
    uzatmaya gerek yok bi bok oynamadık. deplasmands bi bok oynamamaya devam ediyoruz. takımın yarısı berbat oynadı kime ne diyeceksin. orta saha durduğu zaman takım duruyor. fernando ve ndiaye sağdan alıp sola vermek dışında bir şey yapmadı takipte çıkmadı doğal olarak. bu arkadaşlar ileri oynamazsa olmuyor ne kanatları kullanabiliyoruz ne başka bir şey.

    saçma sapan şekilde penaltı kaçırıyoruz ardına gol yiyoruz ardına muslera'nın hatası penaltı oradan çıkıyoruz muslera elinden topu kaçırıyor üçü yiyoruz aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyor hâlâ forvet yok ondan diyor, abdurrahim albayrak a selam olsun diye kafa ütülüyor. milletin gündemi kendi egosu gol olunca sevinç çığlıkları atıyorlar komedi resmen.

    şu maçtan sonra ortaya çıkan kımıl zararları "böz dömöştük" şeklinde sevinmeye devam edebilirler. hele birde üzülerek söylüyorum ki demiyorlar mı çıldırıyorum arkadaş üzülüyorlarsa bir şey bilmiyorum. her mağlubiyet sonrası ortaya çıkıp galibiyet serilerinde ortada olmayan ...... neyse küfür edip küfüre hakaret etmek istemiyorum.

    bu takımın çok ben demiştimciyi göt etmişliği var. gün sizin gününüz eğlenin. takım 3-0 gerideyken takımına sahip çıkan rakibi susturan tribünde ki taraftara saygılarımı sunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın