• 62
    bir ilçe takımı olan akhisarspor son senelerde bana göre destansı işler başararak ciddi yerlerde olmayı başardı. başarılarının yanında son iki sezon iyi de top oynadılar. ancak okan buruk ile başlayan bir yaprak dökümü var ki önemli futbolcularının yanı sıra son olarak tecrübeli hocaları safet susic’i de kaybettiler. tüm bunlara rağmen krasnador maçını kötü oynamadıklarını düşünüyorum. bunun yanı sıra maçı deplasmanda oynayacak olmamız mevcut deplasman karnemizle birlikte psikolojik bir eksi yazıyor hanemize. bu yüzden maçın sanılanın aksine kolay geçmeyeceğini düşünüyorum.

    maça baskılı ve akıcı bir oyunla başlayıp golü bulursak gol yemeden gollü bir galibiyet alabiliriz. bunun da bize en az şampiyonlar ligi maçı kadar ivme katacağını düşünüyorum. çünkü bu maçların adı deplasman bu fobiyi kırarsak içerde dışarda yenemeyeceğimiz takım yok.

    son olarak hocamızın herkesi hazır tutmak adına son maçtan farklı olarak bu maç ilk 11’ne ömer bayram, henry onyekuru ve maicon ile başlayacağını düşünüyorum. ayrıca feghouli’nin de süre alacağını düşünüyorum.

    gol yemeden bol gollü bir galibiyet!
App Store'dan indirin Google Play'den alın