resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16966
    kendisine olan sevgim ve hissiyatım gerçekten değişik. böyle nasıl anlatayım aileden biri olur, sevginizden şüphe duymazsınız ona karşı, onun da sizi gözettiğinden eminsinizdir ama ufak bir hatasında da başkasına vermeyeceğiniz tepkileri hani ona verirsiniz ya, benimki biraz öyle bir durum galiba. kötü bir durum olmadığında zaten sevgi patlamaları yaşıyoruz, o tarafta bir sıkıntı yok*

    kendisi hakkında kendi fikrimce hata yaptığını düşündüğümde hemen davranmışım klavyeye, kendisine olan inancımı bu entrylerin hepsinde hep belirtmiş olmak kaydı ile. böyle yine kendi fikrimce o bir hata yaptığında ayarım ayrı bozuluyor, sonra bazı durumlarda görüyoruz ki hatası yokmuş ya da bazen varmış, bakıyorum gerçekten hiç biri önemli değil.

    daha uzun yazacaktım ama bir garip oldum, hocam ben seni çok seviyorum, eleştiri yazdığımda bile insan sevdiğine bunu yapar mı tribine sokuyosun beni şu yaşımda ki eleştirmeye bayılırım yattığım yerden*.

    kıssadan hisse, o maçta yerinde olma gururunu da yaşamıştım, schalke'nin umutlarını umut bulut bitirdikten sonra o yüzünün aldığı hal var ya hocam, daha da başka bir şey demiyorum, benim galatasaray'a hissettiğim yoğun duyguların hepsini bir nefeste salsam dışarı herhalde yüz ifadem o olurdu.

    https://www.dailymotion.com/video/x11i1di

    1:06'dan itibaren

    yaşa, var ol hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın