resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16961
    öncelikle hocam sana çok teşekkür ediyorum bu sevinci bize yaşattığın için. sözlüğün farklı kazanmamıza rağmen terim'den memnun olmaması çok tuhaf.

    3 kulvarda yarışacağımızı tüm sözlük yazarları çok iyi bilmektedir buna şüphe yok. elimizde kadro derinliği açısından hala sıkıntılar çekmekteyiz ve her oyuncuya ihtiyacımız var bunu da herkesin adı gibi bildiğini düşünüyorum. belhanda konusunda hocamızdan herkes ona buyük ceza kesmesini ve yedek kulübesinde bir süre oturtmasını hatta hic oynamamasını isteyen sözlük yazarları ile dolu. arkadaşlar hadi bellanda oynamadı başka maç maicon yine kötü oynayacak onun da üstünü cizelim sonrası donk, serdar vs gitsin böyle. hoca kazanmaya çalışıyor oyuncuyu görmüyormusunuz çünkü ihtiyaçımız var bu oyunculara.

    feghouli konusunda oyuncunun çalısması gerektiğini söyledi terim ama bunu biraz tatsız söyledi hiç memnun değil gibi. anlayacağınız terim oyuncusunun ne yapacaķlarını çok iyi biliyor ama oyuncudan o geri dönüşü aldığını hiç düşünmüyorum yoksa oyuncularını kaybeden değil kazanmaya çalışan ve performanslarını arttıran bir hocaya sahibiz.

    lokomotif ligde 7 maçta 5 gol görmüş kalesinde ve 3 gol yememiş bu sezon ama biz şampiyonlar liginde evimizde 3 gol atıp 4 5 net pozisyon kaçırarak tarihi farktan olduk ama sözlük yazarlarının yok lokomotif 20 dakka top değdirmemiş bize yok muslera kurtarmış, yok efendim 3 pas yapamıyormuşuz gibi argümanlar ile birşeyler aramaları tuhafıma gitti.

    (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın