resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16904
    2018-2019 sezonuna kötü başladı, kabul etmek gerek. hep ama hep yazıyoruz bu takım şampiyon yapacak hoca yine kendisinden başkası değil ama şu ana kadar 4,5 hafta diyelim bu oyunun bir mazereti yok.

    11'ler bir garip, hadi değişik bir 11 çıkardın, sahada herkes, iyi bildiklerimiz bir kafası kesilmiş tavuk gibi, ne bir taktik, ne bir set, ne bir organizasyon...

    kimse kusura bakmasın, hoca da bakmasın, bir yaz heba olmuş. geç form tutulacak şekilde kondisyon yüklenmişti, ki hiç zannetmiyorum, ona da eyvallah ama bu oyunu bu taktiksizlik büyük sıkıntı.

    altı gollü alanya maçı da böyleydi, bu oynaığımız şey futbol değil hocam. sen gamsız, formsuz, vasat diye şak diye oyuncu kesebilen yürekte ve meziyette bir adamsın, bu konuda markasın diyebiliriz. fakat yerelerine daha beterlerini oynattığın zaman ne anlamı kalıyor?

    maçlar kazanılır, kaybedilir ama asıl arenamız olan avrupa'da bizim işte galatasaray bu diyebilmemiz için oyun ümit vermeli.

    bu takım kendi ateşini kendi içinden yakacak potansiyele hala sahip, yeter ki ruh emicilerini takımdan kes, bu takımın iyi oyuncularını geri 11 deki yerlerine döndür ve zamanında bu takım hakan şükür forvetken, bir vesile ile olmadığında nasıl oynattıysan öyle oynat hocam.

    forvetsiz oynayalım hocam forvetsiz, eren gibi bir walking dead ile galatasaray saman alevi bile yakamaz.

    hak etmeyenlerden formayı aldığın gibi, ozan gibi bir değeri kazanmaya çalışmandaki yüksek vizyonun ve cesaretin gibi, daha önce hep yaptığın gibi hak edenlere de formalarını vermeyi ne olur unutma hocam.

    sen şampiyon yapacaksın!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın