resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16842
    galatasaray 2018-2019 sezonuna forvetsiz giriş yapmıştır. ancak galatasaray tarihinin en büyük teknik adamına emanettir. ümit davalayı santrafor oynatıp inönüde 2 gol attıran fatih terimden bahsediyorum. uğur boralı gizli forvet oynatıp almanyaya avrupa şampiyonası yarı finalinde gol attıran adam. şuan için bizlerin hiç tahmin bile edemeyeceği bir oyuncuyu santrafor pozisyonunda oynatmak için planlar yapmaya başlamıştır.

    1 liranın üretim maliyeti 1 liradan fazladır. bugün floryada kahvaltı yaparken çayın yanına şeker verilmemesi gereken adamlar galatasaraydan milyonlar kazandı ve hala kazanıyorlar. mesela; eray işçan gibi bir oyuncu bugün altında 1 milyonluk jiple gezebiliyorsa onu galatasarayda oynatan yönetimin enayiğidir. o jiple hiçbir baltaya sap olamamasına rağmen floryanın antreman sahasına girip köpeğini sahaya işetiyorsa bunu ona yaptıran cesareti veren teknik kadronun basiretsizliğidir.

    fatih terimin ilk yaptığı galatasaraya ve işine saygısı olmayan oyuncuları göndermekti. eray işçan, cavanda, yasin öztekin, tolga ciğerci fırsatı bulunduğunda gönderildi. galatasaraya faydası olmayan herkesi zamanla bu takımdan gönderecektir.

    fatih terimin iyi yöneticiğinin yanında müthiş teknik bilgisi, sınırı olmayan sosyal zekası onu bu ülkenin en iyi teknik direktörü yapmaktadır. hayatımızın mutluluklarının %90 ının %80 i imparator sayesindedir.

    bugün 65 yaşına basmıştır imparator. hayatının bu güne kadarki zamanının büyük bölümünü galatasarayın başarılarını üreterek tüketmiştir. uefa kupasını kazandığında 47 yaşındaydı. futbolcuların maaşları ödenemediğinde altındaki arabayı, kolundaki saati, kasasında duran bir zarf parayı ve herşeyden önce manevi desteğini vermiştir. 3. döneminde 58 yaşında daha tecrübeli ve enerjikti. ve 4.döneminde 65 yaşında varını yoğunu tüm enerjisini bizlere vermiş olan bir fatih terim var. özgüvenin, cesaretin, sadakatin galatasaray adına en büyük örneğidir.

    bizim gibi galatasarayı kalbinde yaşayan ve galatasarayı hayatının birinci sırasına koyanlar ömründen ömür verir fatih hocaya. unutma ki 30 milyonu aşan sana bağlı senin için sokaklara dökülecek insanlar var. galatasarayın başarısını hepimizden çok istediğini iyi biliyoruz. 100 yıl yaşa bizde görelim hocam. sağlığına dikkat et hocam. seni çok seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın