resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16787
    türk futbolunun gelmiş geçmiş en güçlü figürüdür. dolayısıyla takımın başında olduğu her an aynı zamanda yönetimin de ağır bir parçasıdır. bu yönetimler tarafından kendisine yüklenen bir sorumluluk değil, hocanın otoriter yapısının çok doğal bir sonucudur. zaten bu kadar güçlü bir karakterin sessiz sedasız takımla idmana çıkıp, idari konularda yönetimin eline bakmasını beklemek akıl tutulmasıdır. hele ki yönetimde transferle ilgili abdürrahim albayrak ve şükrü hanedar gibi hocanın 20 senedir birlikte çalıştığı insanlar varken fatih terim'in transfer için yönetime boyun büküp florya'da dizini kırıp telefon beklediğini düşünmek en hafif tabirle gerizekalılıktır. bazıları için kabullenmesi zor olacak ama 2018 yaz transfer sezonunda atılan/atılmayan her adım fatih terim'in bilgisi dahilindedir.

    mevzubahis transfer dönemiyle ilgili mustafa cengiz yönetimi eleştirilebilir, ki eleştirilmelidir de. ama bu eleştiriyi yaparken "hocamıza ihanet ettiler :((" şeklinde boktan bir mağdur edebiyatının arkasına sığınmak yerine hocanın da bu başarısızlığa ortak olduğunu kendinize itiraf etmeniz gerekiyor.

    ayrıca "masa başından transfer yapılmıyor" lafıyla da hoca yönetime laf falan vurmamıştır. 4-0'lık yenilgiye rağmen hala transfer soran ibne basına tepki göstermiştir. olmayan kaosu yaratmak için kırk takla atmayın, cımbızla laf çekmek yerine açın basın toplantısını başından sonuna kadar adam gibi izleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın