resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16789
    1 eylüldeki trabzon deplasmanında 2-0 geriye düştükten ve 10 kişi kaldıktan sonra savaşabilirdi ama savaşmamayı tercih etti nedense. tanıdığımız terim yapacağı iki dokunuşla oyunu çok farklı pozisyona sokabilirdi. 10 15 dakika daha sabretsek zaten rakip de bu tempoyla 10 kişi kalabilirdi vs vs.
    ama hocamız hem 10 kişi hem 2-0 olunca belki de bunun hayırlı bir mağlubiyet olacağını düşündü. savaşmak risk demekti, savaşmaya rağmen sonuç alınamaması yüksek bir ihtimaldi ve daha çok zarar verebilirdi. sarı kartlar, kırmızı kartlar veya sakatlıklar olabilirdi.
    transfer sezonu hocanın istekleri gerçekleşmeden kapanmışken, takım 2 çok talihsiz gol yemiş ve bir oyuncun da sorumsuzca takımını eksik bırakmışken bu maç böyle bitsin demiş olabilir. bu sayede hem taraftara, hem yönetime hem de bir dahaki maçta kadroda yapacağı değişikler sayesinde futbolculara bir mesaj verebilecektir.

    bu krizi iyi yönetip fırsata çevirebileceginden hiç şüphem yok hatta tüm bunları maç esnansında bile düşünmüş olabileceğini söylüyorum. benim hırsım, öfkem henüz geçti ancak düşünebiliyorum böyle şeyler. rezil bir maça rağmen (1 eylül ts gs maçı) fb ile olan puan farkımızın korunup bjk ile sadece 1 fark azalması bizim şansımız oldu.

    taraftarın da maicon başta olmak üzere futbolculara tavır almamaları gerekiyor. hatta eren sinan'a bile destek olmak lazım 3 kulvardayız. hatta olacağını sanmıyorum ama belhanda'ya bile destek olmak lazım en azından devre arasına kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın