• 735
    iyi niyetli kişilerden oluşan ama eksiksiz olmayan yönetim. istediğiniz kadar eleştirin bu kadroyla devam edeceğiz artık. keşke bu noktaya gelmeseydi, dünyada bu kadar forvet varken uygun, en azından idare edilebilecek, oyun tarzımıza uygun bir oyuncu alınsaydı ama olmadı. beceriksizlikten olmuş, ffp den olmuş, tecrübesizlikten olmuş bunun bir önemi yok. şu aşamada her şeyi berbat ettiniz şöyle yaptınız böyle yaptınız demenin ne anlamı var? galatasaraya bu yarar mı sağlayacak zarar mı bu saatten sonra? kesinlikle zarar sağlayacak. kötü vardır ama kötünün de kötüsü vardır, o noktaya gelmemeliyiz.

    ben kendi adıma yönetim çıksa biz kendimize göre oyuncu bulamadık, maddi olanaksızlıklardan dolayı şu isimleri alamadık vs bir açıklama yapsalar asla eleştirmeyeceğim kendilerini bu durum nedeniyle. ama onlardan beklediğim burada sorun nereden kaynaklandı oturup bunu uzun uzun analiz etmeliler, tekrarının olmaması için uğraşmalılar, yönetim içinde yapılanmayı gözden geçirmeliler. scout ekibi var güya, bu adamların bizim bütçemize göre önerecekleri bir oyuncu yok mu? önerdiler de yönetim mi alamadı, yoksa uygun oyuncu mu bulamadılar bu da büyük bir mesele bizim adımıza.

    uzun sözün kısası, artık şunu yaptınız bunu yapamadınız, bunları bırakıp takımın bu dönemi en az hasarla atlatabilmesi için birlik olmalıyız.

    son olarak da bu transfer sezonunda* kötü üslupla konuşan şahıslara yönelik yazdığım kötü ifadeler için kendileri hariç tüm sözlükten özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın