resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16745
    vay be! fatih terim'i yakın dönemde en çok eleştiren insanlardan biri olarak soruyorum bunu, hakikaten de 1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçındaki yenilgimizin sorumlusu olarak fatih hoca mı görülüyor? transferin son günleri yaşanan tarihi skandalın bir gün sonrasında, takımda geçen haftanın aksine ölümüne huzursuzluk ve kaos hakimken rakibimizin kim olduğuna bakmaksızın, kazanacağımıza gerçekten inanılmış mıydı? dünden beri söylüyordum bugün kaybedeceğimizi. ve bu bir kahinlik de değildi, yaklaşan görüntüydü.

    futbolda her şey taktik değildir, futbol 100 ile 70 metre arasından ibaret bir oyun değildir. futbolda çoğu şey psikolojidir ve biz, geçen hafta 6-0'lık galibiyetle doruklara çıkarttığımız psikolojik üstünlüğümüzü forvet transfer edemeyerek, daha doğrusu forvetsiz sezona başlayarak kaybettik. daha henüz maçın başında futbolcuların üzerindeki o gerginlik net şekilde hissedilebiliyordu. alışık olunmadık şekilde de, derbi canavarı fatih hocanın takımı bir anda 2-0 yenik duruma düştü. çünkü öyle ters bir rüzgar vardı ki üzerimizde, hocanın büyüklüğü bile bunun karşısında duramadı.

    tamam, hocaya bir konuda kızgınım. gomis'i beğenmeyip, sistemime uymuyor deyip göndermeye çalışan kendisiydi. ancak bu demek değildi ki satılan adamın yerine kimse alınmasın. hoca daha ne yapacaktı? çıkıp bas bas bağırdı 2 forvet istiyorum diye. üstelik isteğinin ciddiyetini, ''gerekirse stoperde başka seçenekler düşünebilirim iki forvet alabilmek için'' diyerek belirtti. daha ne demeliydi koskoca fatih hoca?

    çıkıp adamı eleştiriyorlar teknik taktik üzerinden. ya sen neyden bahsediyorsun arkadaş! elinde forvet yok bu adamın forvet. hani çoğu otorite tarafından futbolun en önemli taşı olarak nitelenen forvet. sen adamın altındaki pantolonu aldın, üstüne kaban verdin, -10 derecede dışarı çık dedin. ama altı çıplak bu soğuğa çıkılır mı diyene de, ''ee ne olmuş üstün kalın'' diyorsun bir de. istediğiniz kadar orta saha olsun, kanat olsun, bek olsun. adamın götündeki donu aldılar götündeki donu. üstünde kaban olsa ne olur olmasa ne olur...

    eren'i oyundan almamış!

    almaz tabi, ben de olsam almazdım. almazdım ki gözüne sokayım beceriksizlerin, elimdeki forvetin yetersizliğini. hoca da aynen bunu yaptı. alın dedi sizin bana verdiğiniz forvet bu. imkan bu, malzeme bu. yer misiniz yemez misiniz dedi.

    hocaya ihanet edilmiştir. ihanet edenler de elbet hak ettiğini bulacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın