resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16734
    maçın başına yetişemediğim için yazamadım. trabzon deplasmanına 8'de belhanda ile başlamak, mariano'nun önüne sinanı koymak içerde küme düşmeye oynayan alanya'ya yapılır. bu maçta ne kadar sevmesem de ortada fernando-donk ikilisi, sağda emre, ileride onyekuru ile başlanıp top trabzon'a bırakılmalıydı. ilk yarı trabzon golü bulamayınca zaten yorulacaklardı çünkü bizim maçlara ekstra ilk 30dk baskı ile başlıyorlar. hızlı ataklarla hiç olmazsa 1 puan alınırdı. terim'in galatasaray mantalitesinde oyuna hükmetmek vardır ve oyuna hükmetmek için bunu maçlarda denemek gerekir ama bu sezon başı tam hazır değilken* bize gereksiz bilenmiş ts deplasmanında yapılması gereken bir şey değildi.

    ben yine de maçı terim'in hatalarına rağmen terim'e yazamak istemiyorum. ikinci yarı rüzgar bize dönebilecekken takımın en çok kazanan oyuncularından biri 3. kez kritik bir maçta laubali kırmızı gördü ve yanlışı doğru yapma şansımızı yoketti. devre arası zararına yollanmalıdır. bu adamı kazanamazsın çünkü aklı lincoln'den bile kırılgan. ben futbolunu konuşmak istemiyorum.

    terim'in işi zaten zor. ndiaye daha hazır değil, 1 aya ancak toplar. sahada yürüyor. santrafora da muhtemelen oynekuru'yu deneyecektir. eren sırtı dönük top alacak diye hiçbir işe yaramıyor zaten. o topu da alamıyor. bakalım, benim görüşüm hala değişmedi. bu senenin en büyük şampiyonluk adayıyız. moral bozmak yok. yangın şov yapmazsak olacak. sadece devre arası yönetim yaptığı beceriksizliği telafi etmeli. her ne kadar cl için geç olsa da.

    (bkz: 1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın