• 12147
    peşin peşin ofsayt olarak oyunuzu verebilirsiniz. çünkü buraya yazacaklarım birçoğunuza tepki yazısı olacak.

    kız arkadaşın için senelerce didinirsin, her kötü anında ilk el uzatan sen olursun, üzüldüğü an mutlu etmek için aklından binbir türlü fikir geçirirsin. seneler geçer, bir hata yaparsın ve tüm geçmişteki güzel izler silinir atılır. yazık değil mi peki yapılan onca iyiliğe?

    son dakika transferleri ile ortalık yangın yerine döndü, düne kadar el üstünde tutulan yönetim bugün yerden yere vuruluyor. yahu kardeşim, neden yangına körükle gidiyorsunuz? neden olumlu havayı biranda karartıyorsunuz? başka takım taraftarları gibi transfere mi odaklıyız yoksa? love çıkıp yine gol kralı olursa, buraya yazdıklarınızı mı sileceksiniz? ömer bayram çıkıp kadıköy'de son dakikada gelen golün asistini yapsa hangi biriniz övebilecek? yapmayın allah aşkına, oyuncu oynamadan, sezon bitmeden, ortada yumurta yokken nedir bu çığırtkanlık?

    sezon biter, bakarsın puan durumuna 4.yüz. şampiyonlar ligi grubunda sıfır çekmişizdir. türkiye kupasında gruplarda elenmişizdir. o zaman konuşmayanlara sayarız sapanlarız. ama ortada henüz hiçbirşey yok arkadaşlar. bu hava sözlükte kalmaz, tribüne yansır. yarın love'ın ilk kötü maç performansında tribünde homurdanmalar olacaktır. değer mi takımın havasını bozmaya? değer mi daha oyuncu gelmeden, baskı altına sokmaya?

    düne kadar aslan başkan büyük başkan denilen adam için ''mustafa cengiz istifa'' başlığı oluşturuldu. el insaf! sizlere yağlı surat yakışır, elinizdeki gayrimenkülleri sonuna kadar satacak başkan lazım. bu mantalitedeki taraftara, böyle başkanlık yaraşır!

    kulübün durumu ortada. akıtılan suyun bile tasarruf edilmesi gereken bir dönemden geçiyoruz. belki florya'da elektrik çok fazla yakmasın diye fatih hoca çalışanları uyarıyordur. böylesine olumsuz bir dönemde kim alabilir falcao'yu? hadi aldın diyelim, nasıl kalkacaksın altından bu yükün? el mecbur, bütçemize göre futbolculara yöneldik. el mecbur, birileri alınacak ya da alınamayacak. alınsa da kafi alınmasa da. benim için sahaya çıkacak forvetin ismi önemli değil. sahaya 11 tane aslan çıksın, gerisi fasafiso. ne isimli adamlar geldi bu ülkeye, boş kaleye kaçırıp döndüler. ne süpriz topçular alındı, onlarda damakta tat bırakıp gitti. kağıt üzerindeki taraftar olmayın, gönülden bağlı olun.

    allah'ın izni ile lige güzel başladık, cl'de lokum gibi kura çektik. rotasyonumuz, imkanlarımıza göre hoş seviyelerde şuanda. havayı bozmadan devam edelim. 1 sezon, bakın bir sezon diyorum! karşılıksız gösterelim sevdamızı, sonra olmuyor ise bugüne kadar olduğu gibi o gün de en yüksek sesi yine şanlı galatasaray taraftarı çıkaracaktır.

    o gün, bugün değil arkadaşlar. sabır, sabır, sabır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın