• 15
    olaya şöyle bakalım. galatasaray ligde 14 maç oynadı 3 mağlubiyet 2 beraberlik aldık. şimdi bu 14 maçın rahatlıkla sayabileceğim 7 tane maç var taraftarın futboldan memnun olmadığı. benim dikkatimi çeken neden böyle bir durumda frank rijkaard bu kadar aşırı sevgiye layık görülüyor? şu ana kadar frank rijkaard ne verdi?

    elimizdeki kadro itibari ile konuşalım ki gerçekten iyi bir kadromuz var ancak belli başlı futbolcularımızdaki * * * düşüş galiba bazılarını hiç düşündürmüyor. bu oyuncular 2 sene boyunca bizim omurgamızı oluşturdu. bu düşüşün nedeni nedir?

    frank rijkaard ne verdi sorusunu biraz yanıtliyim. benim için 4-3-3 ü verdi. uluslararası bir isimle takımımızın adını biraz daha fazla duyurma şansını ele geçirtti. e peki başka?

    bakın 14 maçın 7 tanesi memnun etmedi diyorum. bu apaçık istikrarsızlık demek. bursa maçında 2 pas üst üste yapamadık adeta kör dövüşüne döndü maç. ha şimdi dersiniz ki defansta sabri var gökhan var servet var tamam da hücumdaki oyuncular da bi halt yiyemedi. nedir bu?

    biz cihan haspolatlılarla orhan aklarla şampiyonluk gördük rekor puan gördük bu takımla mı göremiyeceğiz. takım biraz daha disiplinli olmazsa göremeyiz malesef. sezon başında avrupanın 3. 4. 5. sınıf takımlarına karşı aldığımız şa'şaa lı galibiyetler gözlerimizi boyamasın.

    rijkaard tabiki takımda kalmalı. sezon sonunda ne durumda olduğumuzu göreceğiz henüz erken. yanlız şu sürekli "rijkaard olmazsa ne halt yeriz , o bizim herşeyimiz" gibi laflar eden pembe gözlük sahipleri farkında mısınız durumun ciddiyetini?
App Store'dan indirin Google Play'den alın