• 12108
    ortalığın bir nebze sakinleştiği, diğer yazar arkadaşlarımın ricası ile daha sakin kafayla tekrar yazmaya başladığım platform.

    bilindiği üzere sözlükte alıntı yapılırken küfür içeren ibareler kullanmak serbest. ayrıca bir kimseye edilmediği sürece küfür etmekte bir seviyeye kadar serbest.

    sözlük bizim için bir aile ortamı. 7'den 70'e kadın, erkek, genç, yaşlı ayırt etmeden bir çok renktaşın barındığı, ortak paydanın galatasaray olduğu bir ortamdır galatasaray sözlük. sözlük yazarlarının bazıları burada zaman geçirirken bilgisayar başında eşleri veya çocukları ile beraber yazılanları okuyor.

    günümüz hastalığı olan her cümlenin sonuna ''mk'', ''amk'', 'aq' şeklinde yazılan yazıları, bestelerde yer alan küfürleri veya alıntı içinde yer alan küfürleri, kısacası her türlü kullanıma açık olan küfürü ''*'', ''*'', ''*'' şeklinde yıldızlı bakınız ile yazsak hem sözlükte bulunan bayan arkadaşlara hem de çocuklarımıza bir nebze olsun örnek olmuş olsak ne mutlu bize.

    şimdi biri çıkıp '' duyar mı kasıyorsun lan bizim üzerimizden'' diyecektir illaki. hayır duyar kasmıyorum bazı şeyleri güzelleştirmeye çalışıyorum.

    yeni okuma yazma öğrenmiş çocuğun, kuzenin, yeğenin ekranda yazılanları okuyup '' amk '' ne demek veya bir küfürü okuyup bu ne demek diye sorarsa sanırım pek hoş olmaz.

    yazmayın demiyorum ''*'' ile yazın.

    (bkz: galatasaray sözlük ile ilgili istekler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın