• 521
    insanların hala sapla samanı karıştırdığı galatasaray yönetim kurulu. mustafa cengiz ve yönetiminin artıları zaten ortada tekrar tekrar yazmanın anlamı yok. ama eksiklerini ısrarla görmeyip hala ısrarla artılardan bahsetmek ileride gerçek bir kriz ortamı çıktığında bu kadar tekrara düştükten sonra anlatılması gereken yerde anlatsanız bile artık insanlar bıkar, dinlemek istemez. bunu yapmayın. bırakın eksik, yarım kısımları biraz tartışmaya açık olsun. her yönetimin eksiklerini kestirip ata ata uçurumun kıyısına geldik. . mustafa cengiz ve yönetimi koca kulübü bu uçurumun kıyısından dönderdi. şimdi aynı hata bu yönetim için de yapılmasın. dokunulmaz, eleştirilemez hissetmesinler kendilerini.

    allah'tan başkan, gerçekten zeki ve toplulukların nabzını az çok ölçebilen bir insan ki basın toplantısında eleştirilere kulak verip kinaye, espiri karışımı satma işinde de becerikli olacağız dedi. hay allah razı olsun başkan. başkan, bazı taraftarlarımız yaptığı gibi kulaklarını tıkayıp yaptık, ettik edasında hiç takılmıyor. her şeyin farkında.
    taraftarın bu savunma psikolojisi içerisinde olmalarına da şaşırmıyorum. çünkü bu kulüpten uslanmaz, arlanmaz haramzade bir ekip geldi, geçti. 7'den 70'e herkesin psikolojisini bozdu.

    transfer de satma konusunda hala bu işi kıvıramıyoruz bu çok açık. transfer etme konusuna gelince kağnı kadar ağır hareket ediyoruz. bu çok büyük bir risk. lig başladı cl kura çekimine 4 gün kaldı. elimizde santrafor olarak sadece eren var. stoper; maicon, serdar, ahmet belki donk. menajerlere para kaptırmama anlayışı içinde hareket ediliyor, güzel düşünce. ama tüm sezon boşa giderse pirinçe giderken eldeki bulgurdan da oluruz bunu da herhalde hesap ediyorlardır.

    amatör branşlara gelince tam bir fecaat içerisindeler. nasıl toparlanır, nasıl bir sistem içerisinde kendi kendini çevirir duruma gelir hiç ama hiç bilmiyorum. gelir ile gider arasında uçurum var. bu yönetimin baş etmesi en zor sorunu. artı kısmında hep bahsettiğimiz geçmiş yönetimin pisliklerini temizlemede bu zamana kadar başarılı oldular. umarım bunu futbolda olduğu gibi amatör branşlarda da yapabilirler. her ne kadar ben bu konuya değinsem bile erkek basketbolun senede 3-4 maçını izlemekten öteye geçemiyorum. galatasaray bir spor kulübü ise gereğini yerine getirmeli. galatasaray, sadece futbol takımından ibaret değil. diğer branşlarından azımsanmayacak takipçisi var.

    son olarak; üç maymunu ısrarla oynamaya devam edenlere inat eleştiriye gayet açık bir yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın