• 515
    not: papa alloune ndiayebaşlığına yazdığım entryyi gelen mesajlar üzerine buraya taşıyorum.

    ffp yazılı bir demir levha yaptırıp, transfer yüzünden yönetime laf eden olursa ağzının ortasına ortasına vurarak destek vereceğim yönetim.

    arkadaşım anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz, idrak mi edemiyorsunuz bilemiyorum ancak;

    --- alıntı ---

    uefa bize sattığın kadar alabilirsin cezası verdi.

    --- alıntı ---

    bu ne demek bilmeyenler için bilal'e anlatır gibi anlatalım. bonservis geliri elde ettiğin kadar bonservis bedeli ile oyuncu alabilirsin. yani transfer yapabilmen için oyuncu satman şart. otu boku eleştirip bu işler böyle olmaz diyen fm'ciler profesyonel bir kadro kurmanın maliyetinden haberdar değiller sanırım. 33 yaşında muhtemelen en fazla 1 yıl daha iyi performans gösterme ihtimali olan oyuncuyu 41 trilyona satmak beceriksizlik değildir. yönetim elinden geldiğince menajerlerin kucağına oturmamaya çalışarak transferleri ikili ilişkilerle bitirmeye gayret ediyor.

    ndiaye'yi alabilmemiz için stoke city'nin bu oyuncuyu satamaması ve son teklif olarak bize kiralaması gerekmektedir bunun için adamlar transferin son gününe kadar bekleyeceklerdir. allahını seven şu sözlüğe boş boş şeyler yazmasın artık. bu yönetim elinden geldiğince iyi niyetle ve düzgün şekilde hareket ediyor.

    ekleme: arkadaşlar bir şeyi satma meselesinde en önemli şey arz-talep dengesidir. rakiplerimizin sattıkları oyuncular üzerinden bizim oyuncularımızı kıyaslarsanız bu sağlıklı olmaz. mesela fenerbahçe giulliano'yu 10.5 m a sattı biz belhanda'yı nasıl satamadık diyemezsiniz. giulliano 10 numara pozisyonunda oynayabilen ve geçen yıl takımına 19 gol-asist katkısı yapan bir adamdır. belhanda ise 8 numaradır. güncel piyasa değeride belhanda'dan yüksektir. bir takımın 10 numaraya ihtiyacı varsa gider onu alır bu sizin yönetiminizi beceriksiz yapmaz. bir oyuncuyu satabilmeniz için onun piyasa değerini yükseltmeniz gerekir. siz burada her maçtan sonra belhanda'ya küfrediyorsunuz ama yönetimin onu satabilmesini istiyorsunuz e nasıl olacak o?

    kaldı ki transfer yüzünden eleştirilen yönetim şu ana kadar 4 adet transfer yaptı ve bunları 3 tanesi ilk 11 oyuncusu. transfer dönemi bitmemiş, hoca oyuncu alacağız diyor, yönetim geçen yılın şampiyon takımına takviye yapmış ama hala eleştiriliyor. sanırım beklediğiniz şey transfer dönemi açılır açılmaz kadroda düşünmediğimiz tüm oyuncuların yüksek bedelle satılması ve istediğimiz oyuncuların hemen transfer edilerek ilk kampa götürülmesi ancak dünyada bunu yapabilen zaten iki elin parmakları kadar takım var uyandırayım sizi.

    kimse boşa vurmasın, yönetim elinden geldiğince iyi yönetiyor ben en az 2 transferin daha yapılacağını düşünüyorum yeter ki panik transferi olmasın. eminim ki hoca çok sıkışırsa çıkar ozan kabak!a formayı verip ilk 11'e monte eder dert etmeyin siz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın