• 509
    yönetimin istifa etmesini istemiyorum, iyi niyetlerinden şüphe etmiyorum, başarılı olmasını en içten şekilde diliyorum ama yönetimle ilgili en ufak eleştiri de hücuma başlayan, eleştiren herkesi dursun aydın özbek layık size, ffp ve hakarete varan sıfatlarla susturmaya çalışan insanları gördükçe inadına muhalif olası geliyor insanın.

    bir de bazı hevesli, genç arkadaşlar siyasi muhabbete geldi mi ülkede muhalefet olmamasını eleştirir, mevcut iktidarın geçmişle devamlı şimdiyi kıyaslayarak vazgeçilmezliğini vurgulamasından haklı olarak nefret eder ama kendi işlerine geldi mi aynı tahakkümü uygulayabileceklerini basit bir olayla belli ederler. iyi niyetli veya kötü niyetli eleştiriler yapılabilir. kimsenin niyet ölçeri olmadığına göre eleştirilere açık olunmalı.

    isteyen istediği kadar linç etsin maksat muhaliflik sonuçta, geçen sezonun şampiyon kadrosunu kuran dursun aydın özbek yönetimidir. tudor'un istediğine göre transferler yapılmıştır, bu kadroda galatasaray'ı şampiyon yapmıştır. fatih terim'i de yine dursun aydın özbek yönetimi getirmiştir. hani size dursun aydın özbek müstehak diyorsunuz ya demek ki onun da yaptığı doğru işler varmış. bir diğer eleştiri yine haklı olarak, kulübü peşkeş çekmesi. siyasiler karşısında kukla olması. ee mustafa cengiz'de, abdürrahim'de siyasileri geziyor. ben bu konuda eleştiri getirmiyorum ama öncesine getiren buna da getirecek. dursun aydın özbek taraftar istiyor diye tudor'u getirdi. yanlış mıydı bence değildi. oyunculara yüksek maaşlar verilmiş bir diğer önemli eleştiri. galatasaray ne zaman az maaşla adam almış ki. benim de performansından memnun olmadığım feghouli gibi bir oyuncu tarık çamdal'ın bonservis ücretiyle aynı paraya alınmış. alınan ndiaye iyi paraya satılmış, gomis'in talibi çıkmış, maicon'un talibi çıkmış oyuncular hepten de leş değilmiş yani.

    şimdi ünal aysal efsane başkan, dursun aydın özbek hain gibi değerlendirmede kıstas başarıysa tamam ama kulübü borç batağına sokmaksa hepsi aynı. şimdi mustafa cengiz yönetimiyle ilgili beklenti kulüp para harcamasın, borçlarını kapatsın, kimse transfer yüzünden eleştirmesin ise o olmaz işte. galatasaray başarıya endekslidir. borcu azaltıp, başarıyı getiriyorlarsa işte o zaman efsane olurlar. yangıncı taraftar diye eleştiriliyor taraftar. bu yangıncı taraftar tudor'u istediğinde, takım yenilensin dediğinde, tudor gitsin terim gelsin dediğinde, dursun aydın özbek istifa etsin mustafa cengiz başkan olsun dediğinde yine yangıncı mıydı? yoksa bizim işimize ne gelirse o mu? takımın geçen sezon şampiyon olmasının yegane sebebi bu yangıncı taraftardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın