• 487
    başkan mustafa cengiz , 2. başkan abdurrahim albayrak ve başkan yardımcısı yusuf günay daha 1 hafta önce emre akbaba transferi esnasında 100 liranın nasıl hesabını yaptıklarını, her oyuncuya nasıl teklifler olduğunu, döviz kurunun nasıl ellerini kollarını bağladığını, alanya başkanının nasıl kendileri ile görüşmeden alanya'ya geri döndüğünü, taraftar ile basının nasıl ortalığı velveleye verdiğinden bahsetti.

    millet herhalde balık hafızalı. hani bir de yönetme işini oturduğu koltuktan verin emre'ye 4 milyon alın, gomis için isteyin 10 milyon şeklinde olduğunu zannediyorlar, bu yüzden şu ankara ziyaretlerinde vakit harcıyorlar deniyor; başka bir nedeni olamaz herhalde. siz transfere odaklandığınızdan galatasaray'ın ada problemi olduğunu, dursun yağlı özbek'ten kalan bir salon projesi olduğunu, bir teknokent projesi olduğunu, riva ve florya arazilerinin kar payı için anlaşma yenilemesi yapılmaya çalışıldığını, kısa vadeli borçlar için yapılandırma yapıldığını, uefa ile defalarca görüşme yapıldığını; bir de bu arada transferler için neler yapıldığını sanırım idrak edemiyorsunuz. ha bir de bu insanların kendi işleri falan var, aileleri var, yaşamları var.

    diyorum ya, size dursun yağlı özbek müstehak. size eren'e, serdar aziz'e, tolga'ya 2'şer; feghouli'ye belhanda'ya 4 ve üstü milyon eurolar sonrası uefa'dan gelecek sopa müstehak. siz taraftar değilsiniz, siz memnuniyetsiz sorunlu tiplersiniz. bunu yaşla kuşakla açıklayamazsın. eğer bir tip durduk yere ortalığı yangına veriyorsa benim gözümde art niyetlidir. hayır sizler kim köpeksiniz yahu; bu kadar işi yapmış, hayatını zamanını galatasaray'a adamış, dünya çapında insanların testiyi kırmasın diye kulaklarını çeşmeye gitmeden çekiyorsunuz?

    onur ünlü'nün bir sözü var: "insan acizdir, muhtaçtır. çok fazla artistlik yapmamalıdır". bir düşünün hele neden yapmamalıdır. dursun yağlı suratlı özbek tipi nasıl pusuda bekliyor hala bir düşünün hele. daha 3 ay önce nasıl dursun yağlı suratı gelecek diye korkuyorduk bir hatırlayın hele. bu adamlar şampiyonlar ligi'nde ikinci tur çeyrek final falan görürse gece uyuyabilecek kadar vicdanım mezhebim geniş mi diye bir düşünün. zira fikirsizlik bence insanı hataya sürükleyen en kritik şeydir. bir düşünün bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın