aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5231
    zavallı bir oluşumdur.

    dünya kendi çevrelerinde dönüyor sanmaktadırlar. fenerbahçe'nin emre akbaba transferi ile ilgili devreye girmesinden sonra yaptıkları açıklama da bunu göstermektedir.

    fakat sıkıntı şu ki bu gerzeklik galatasaray taraftarını küçük düşürmekte. ağlıyoruz konumuna düşürdüler koca camiayı. cool durun amk azıcık.

    transfer piyasası böyle. parayı veren düdüğü çalar. sen malın ederini teklif etmişsin. sahibi vermemiş. rakibin kendince malın ederini teklif etmiş ve sahibiyle anlaşmışlar.

    emre guliano'nun mevkisinde oynuyor. cocu'nun guliano'dan memnun olmadığı bir gerçek. adamı belki satacaklar bile... üstelik yabancı sınırının gelmesi de konuşuluyor. bence fenerbahçe'nin daha çok ihtiyacı var emre'ye.

    sense kafası rahat olması gereken tarafsın. 3 liralık malı adamlar 5 liraya alıyor. yaslan arkana izle.

    bir gerçek var ki, ali koç şampiyonluğu hedefliyor. şampiyonlar ligini değil. çünkü bu sene ligi kazansalar da büyük olasılıkla ceza alacaklar.

    bizeyse lazım olan sadece bir adet 8 numara. ne emre'ye mecburuz, ne başkasına. yabancı sınırlaması içinse elinde çok yetenekli gençler var. onları kazanmak emre akbaba'dan verim almaktan zor değil. ozan kabak, yunus akgün ve celil. hepsi ciddi potansiyelli adamlar.

    bu açıklama ile komik duruma düşmenin hiçbir manası yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın