• 273
    batı üst tribünündeydim bu maçta. öyle bir kitle vardı ki tribünde dehşete düştüm. üstüne cüneyt çakır faktörü de eklenince sinirden ilk yarı bitmeden 5 dakka önce koridora çıkıp sigara yaktım. en ufak takıma destek vermeyen, tezahurata katılmayan, elinde telefon sürekli instagram, selfie kovalayan tiplemeler. siz gidin evden izleyin maçı. tamam ilk kez maça geliyorsan anı olsun diye fotoğraf çektir tabi, ama bir tezahurata da katıl be kardeşim bir zahmet. ailesi çoluğu çocuğuyla gelenleri de ayırıyorum.

    umarım kombine fiyatlarının artmasıyla ali sami yen'de de bu tiplerin sayısı artmamıştır, yoksa geçen sene 17'de 16 yapıp şampiyonluğumuzdaki en önemli etkenlerden olan iç saha faktörünü de kaybetmiş olacağız.

    maça gelirsek geçen seneki deplasman maçlarının bir kopyası gibiydi. kadromuz geçen seneye göre bırak güç kazanmayı, güç kaybetmiş bile olabilir. dolayısıyla bu sene de geçtiğimiz sene gibi iç sahada taraftarla kazanan, deplasmanda zorlanan bir galatasaray göreceğiz gibi. umarım maçtan gerekli dersler çıkarılıp doğru hamleler yapılır. cuma lig başlıyor ve fatih terim'in dediği gibi hızlı aksiyon alınması lazım.

    bu arada belhanda'ya ne kadar destek versem de bu zamana kadar, artık galatasaray formasıyla başarılı olma şansını çok düşük görüyorum. dün oyundan çıkarken de ıslıklandı. artık iç sahada yapacağı her hatada, oynadığı her kötü oyunda ıslıklanacak belhanda ve başarılı olması çok zor. umarım talibi falan vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın