• 270
    bende maç sonu sinirle ters bir şey yazmayayım diye maçla ilgili entrysini bugüne erteleyenlerdenim.

    dün akşam patates tarlasından hallice zeminde rodriguez-feghouli-belhanda-gomis dörtlüsünü ilk 11'de gördüğüm anda maçın bizim için çok zor geçeceğini düşünmüştüm nitekim maç boyu bizim teknik diye tabir ettiğimiz hiç bir oyuncumuz verimli olmayı geçtim ayakta durmadılar.

    gomis dışında diğer oyuncuların isteğinde bir sıkıntı görmedim ancak gomisin vücut dili resmen ben niye buradayım der gibiydi. eğer bir sıkıntı var ise kangren olmadan kesip atılmalıdır. + gomis kadar olmasa da nurtopu gibi feghouli ve belhanda sorunlarımız da mevcut. hadi belhanda orta sahada yetersiz olsa da mücadelesiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor bazen iyi bazen kötü, feghouli ise sahada ismi var ama kalitesi ise geldiğinden beri ortalarda yok, feghouli ve gomis varken sahada resmen 9 kişi oynuyoruz. dün itibariyle her deplasman ve mücadele dozu yüksek her zorlu maçta bu ikili sahadayken kazanma şansımız çok düşük olduğu bir kez daha görüldü.

    bu maçı ligde kaybetsek çok takılmazdım ancak bir kupa finalini kaybetmek epeyce koydu doğrusu. dilerim kaybettiğimiz son final maçı olmuştur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın