• 270
    genel anlamda değerlendirmeyi maç anındaki ve sonrasındaki öfkemden dolayı bugüne ertelediğim maç.
    kadro seçimi: imparator demiş ki siz şampiyon oldunuz bu maçta oynamak da sizin hakkınız. ve geçen sezonun özellikle son haftalarındaki onbiri saha sürüldü. elbette bazı oyuncular farklı seçilebilirdi ama bu eleştirilmesi gereken bir durum değil.
    oyun planı: özellikle kanatlardan oynamaya odaklanan takım yeteri kadar gol pozisyonuna giremedi. burada kanatların ve beklerin ikili oyunları yeteri kadar yapmaması ve merkezdeki oyuncuların kanatları rahatlatmaması etkili oldu. en önemli sorun da pas trafiğini hızlı yapamamamız ve fazla pas hatası yapmamız bunda etkili oldu.
    oyuncu değişiklikleri: belhanda'nın yerine eren'i oyuna almak sistem açısından mantıklı ama oyuncu tercihi açısından yanlıştı. iki forvete dönülmeliydi ama ilk çıkan donk olmalıydı. fernando ve donk'un verimsizliği ve savunma açısından da faydasız oldukları görüldüğü için hoca fernando'yu çıkarmayı seçti. donk'u da seçebilirdi pek bir farkı olmazdı ama ben donk'u çıkarırdım. yunus'u oyuna alması da anormal değildi feghouli'yi merkezde oynatmak istedi. buraya kadar değişiklikler 'fazla' yanlış değildi. donk'un yerine selçuk'un girmesiyle selçuk sahadaki en iyi oyuncu oluverdi. bunun sebebi de fernando-donk ikilisinin orta sahada fazlasıyla verimsiz olduğunu bize gösterdi. uzatmalardaki yuto-carole değişikliğinin hiçbir izahı olamaz. maçı kazandaydık da bu fikrim değişmezdi. skora ihtiyacımız var oyuncular saha yürüyorlar ve elimizde iki tane iyi hamle oyuncusu vardı. henry ya da sinan tercih edilmeliydi hem de kimin çıkacağı önemli değildi. herkes yürüyordu sahada.
    oyuncu performansları: elbette zemin kötüydü falan ama deplasman maçlarında da sahayı biz seçemiyoruz. garry, gomis, belhanda üçlüsü fazlasıyla kötüydü. yunus erken yoruldu ilginç bir şekilde. maicon'un konsantrasyonu çok iyiydi. kusursuz oynadı ama bana hala güven vermiyor. serdar, yuto, linnes ortalama oynadılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın