• 257
    kupa'yı penaltılar sonucunda kaybettik, sağlık olsun. bahane aramıyorum ama cüneyt çakır ilk yarıda var ile kendisinde neyin var olmadığını gösterdiği an maçın kırılma anıydı ve orada doğru olan kararı verse maç uzatmalara bile kalmayacaktı.
    zeminin kötülüğünü de unutmayalım.

    diğer taraftan bu maç takımdaki eksiklikleri daha iyi görmemizi sağladı. orta alanda zayıftık ve yediğimiz golde de rahatça, hızlı atak bile olsa, ceza alanımıza girdiler. biz atak yaparken ise çok yavaş kaldık. topu çok eveleyip güveledik. bir pozisyonda hızla gidiyorduk ki hakem var ile içine etti pozisyonun. neyse, maç içerisinde çok dikkat ettim, kaç kere oldu; top oyuncumuzdayken diğer oyuncumuz boşta kendisini gösteriyor ama bizimkiler dibindekine pas atarak fırsatı kaçırıyor hep. hızlı pasla atak yapma yeteneğimiz yok. döndür dolaş fırsat bulursan pozisyona gir şeklinde oynuyoruz. tek pasla atak başlatamadıkça işimiz var. bugünkü maçta birçok fırsat çıktı böyle ama bizimkiler denemedi bile. bunu çözmemiz gerekiyor her şeyden önce.

    oyunculardan bahsedecek olursam gomis yerine başka kim olsa daha iyi olurdu diye düşündüm maç boyu. ben bile oynasam daha iyi olurdum sanki o derece kötüydü. umarım bundan sonraki maçlarda böyle olmaz, yoksa işimiz var :/

    orta alanda donk maçta herkesten önce düştü gibi göründü. hatta ilk oyundan çıkacak ismin kendisi olacağını sanmıştım ama olmadı.

    maçta olumlu olarak görebileceğim kişilerden biri maicon'du. bugün iyiydi kabul edelim.

    feghouli maçta bir ara ön plana çıktı, kendini buldu sonunda adam diye düşünürken saçma sapan hatalara başladı.

    yunus akgün ise yine maçın yıldızıydı. ona bir iki isim eşlik edebilseydi maç farklı olabilirdi.

    kupayla başlamak isterdik ama olmadı. nazar boncuğumuz olur bu maç umarım ve hataları tekrarlamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın