• 4058
    fenerlilerde de biraz nankörlük var ama, hatta bayağı nankörlük.2000'li yılları çabuk unuttular. aziz yıldırım fener başkanlığına seçildi, o leş gibi duran stadı türkiye'nin en güzel statlarından birini yaptı.statlarına hayranlıkla bakıyorduk. sonra da federasyonu, hakemleri, medyayı yani heryeri ele geçimişlerdi.o lugano'nun, emre'nin, volkan'ın falan rakiplere yaptıkları ve almadikları cezalar herşey aklımda hala.bunu aziz'in korku imparatorluğu sayesinde yapıyorlardı, şimdi o olmayacak. onun dışında yarışıp koyuyorduk, yarışıp koyuyorduk.

    şimdi bakıyorum da şuan rüzgar'ı arkasına aldılar ama 2 sene kötü giderlerse karışır yine ortalık. çok para gelecek diye bekliyorlar başkandan ama parayla saadet olmadığını öğrenemediler. her anlamda en batık durumda olan galatasaray'ımız 2000 - 2010 arası yine ne yaptı etti başarı elde etti. o camia ruhu yok onlarda onu anlamıyorlar, ali koç gelse bile.

    rakibin hocasız, başkansız, parasız şampiyon olabilen bir camia. fenerliler de hala paradan medet umuyorlar. 621 milyon euro harcadığınız para. sonuç: nice zaferlerle, kupalarla unutamayacağınız ve her zaman galatasaray'ımızın arkasında ezik bir camia'nın taraftarısınız. 621 milyon euro... beter olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın