resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5884
    sadece 4 maç yönettiği udinese'yi ligde tuttuğu iddia edilen teknik direktör. 4 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış. ilk 2 maçını kazanmış, o kadar. deplasmanda 1 beraberlik, 1 galibiyet almış. gören de 5 deplasman üst üste kazanarak devre arasında dipten aldığı takımı kümede tuttu zannedecek. udinese ligi 14. bitirdi. düşen son takıma 5 puan fark atmış. bunu da tutup "tudor'un 6 puanı sayesinde kümede kaldılar" demek için tudor'un kardeşi filan olmak lazım. sene 2018 yahu. www.transfermarkt.com diye de bir site var. açıyorsun, bakıyorsun. tek tıklayışla hem de.

    4 maç yahu. 4 maç. içerde bologna'yı yenmiş, 1-0. dışarda verona'yı yenmiş, 1-0. sonra muhteşem taktik dehası sayesinde kendi evinde 4 yemiş inter'den. son maçta da benevento ile deplasmanda 3-3 berabere kalmış. bu kadar. verona ve benevento zaten küme düşmüşler. bologna da ligi udinese'nin 1 puan altında bitirmiş ve ligde kalmış. bu kadar yani.

    zaten sonrasında udinese de işini gördü, yol verdi. udinese'yi kurtarması için değil, ligin bitimine 4 maç kala teknik direktörsüz kalmasınlar diye takımın başına getirdiler. baktılar ki bundan bir şey olmaz, yolları ayırdılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın