resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16286
    hakkında madde madde yazacağım.
    geçen sene ligini tamamlayan takımla lige başlama olasılığı yüksek teknik direktör.
    takımı çalıştırdığı dokuz senede yedi kere şampiyon olan teknik direktör.
    geçen sene on bir oynattığı oyunculardan sadece denayer'i kaybetmiş olan teknik direktör. umarım muadilini bulabilir veya kendisini satın alabiliriz.
    şampiyonluk yolundaki rakipleri olan beşiktaş'ın sürekli oyuncularını sattığı ve küçüldüğü, fenerbahçe'nin bir sürü eksiğinin olduğu, başakşehir'in de geçen seneden daha güçlü olmadığı bir ortamda şampiyon olabilecek teknik direktör.

    elinde eksik bir takım var. elindeki takım şampiyonlar ligi için yüzde yüz hazır değil. ancak ligde rakipleri ya küçülmekte, ya eksilmekte ve eksikleri bulunmakta. elbette cocu harika bir devrim yapabilir. beşiktaş gidip bernard ile meyer'i tak diye getirebilir. ancak başka takımlar ne kadar yapabilir/edebilir ise galatasaray da o kadar yapabilir/edebilir.

    beklediğimiz bir para var. fenerbahçe şampiyonlar ligi'ne katılamazsa galatasaray daha çok para alacak. belki garry rodriguez, younes belhanda, bafetimbi gomis, sofiane feghouli v.s. satılacak. bilemiyoruz. ancak hiçbir şey olmasa, sadece denayer satın alınsa/kiralansa dahi hocanın elinde şampiyon olmuş takım olacak ve ligdeki rakipleri eksilmiş/küçülmüş olacak.

    ben bu ortamda hocaya güveniyorum. umarım başarılı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın