Hazırlık Maçı
1 - 3
  • 49
    bu tür maçlarda ne oynaya çalıştığımıza, hazırlıkların ve oynamaya çalışılan oyunun ne vaat ettiğine bakarım, bakmaya çalışırım.

    oyunculara ağır bir yükleme yapıldığı belli. fazla ağırlar, içlerinden koşmak geçmiyor gibi, feghouli hariç. bunun haricinde dikkatimi çeken 4 unsur oldu.
    1. defans çizgisi çok geride. bu orta ikiliyi oluşturan maicon ve ahmet isimlerinden kaynaklanıyor olabilir. bilemiyorum. malumunuz bunlar ağır adamlar.
    2. bek oyuncularımız, hem linnes hem carole pek dip çizgiyi kullanmaktan yana tavır koymuyorlar.
    3. orta sahamız dinamizmden uzak. ne yapacağını pek bilmiyor. fernando ve donk durağan olmasına rağmen, her zamanki gibiler, onu söyleyeyim yalnız. donk'un bir ara orta saha bildiğiniz durduğu 1 dakika vardı. fernando, geçen senenin fatih terimli bölümündeki gibi oynamaya çalışıyor. selçuk ise çok farklı bir rolle oynuyor, hem regista hem trequartista gibi. hem orda hem burda.
    4. rodrigues eksenli bir oyun yapımız var gibi, oyunumuz genellikle bizim sol tarafımızdan şekilleniyor. işin ilginç yanı, rodri sürekli nerede olursa olsun gomis'i arıyor.

    bana birisi ne oynamaya çalıştığımızı bir anlatırsa sevinirim. aksi halde, sadece oyuncu performanslarına odaklanacağım. o da, fizik ve özveri yönünden değil, akıl yönünden olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın