• 362
    sadece superlig bazında değil tüm dünyada durgun geçen transfer sezonu.

    özellikle psg'nın 17/18 sezonunda piyasayı çılgın rakamlara çıkarması sonrasında satan da alan da ne fiyat biçecek bilemiyor bana göre. bir yandan uefa bu yüksek paraları verenlerin ensesinde. yani bu gün verdin, yarın başına büyük bela alabilirsin demek bu.

    türk takımlarına gelince...
    akıllı olan rahatlıkla şampiyon olur.
    17/18 sezonunda bana göre başakşehir'in hızını biraz da seçim kesti. zira başakşehir'e karşı ciddi bir tepki oluştu tüm takımlarda. taraftarsız şampiyonluğa giden hükümet destekli bir kulüp diye. haliyle hakem iteklemeleri de sona erdi.

    ancak 18/19 sezonunun benzer geçeceğini düşünmüyorum. zaten kadro kaliteleri oldukça yüksek. yani nitelikli futbolcu sayısında nicelik bakımından da üstünler.

    3 büyüklerin kolay kolay transfer yapması mümkün görünmüyor. belki 1-2 kiralık hamlesi...
    beşiktaş'ın kimi futbolcuları hakkında ciddi rakamlı transfer söylentileri çıkıyor ama ben olacağını tahmin etmiyorum. vida'nın milli takım performansı hep iyiydi. ancak kulüp takımlarında sürekli vasat maçlar çıkardı. kimsenin yüksek bonservis bedelleriyle vida'ya yöneleceğini sanmıyorum. keza queresma... artık yaşı çok ilerledi. çin'den bile olsa çok fahiş bonservisler ödenmeyecektir. babel ise superlig'de vasat üstü performans sergileyen bir kanat oyuncusu. muadilini geçtim ondan iyisi çok var. üstelik yok pahasına.

    özetle önümüzdeki 3-4 sene 3 büyükler hegomonyasını kırmak isteyen takımlar için mükemmel fırsat. zira hepsinin eli kolu bağlı. özellikle de uefa ile 2. defa anlaşma yapmış galatasaray'ın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın