• 357
    sabır ve anlayış gerektiren transfer sezonu.

    unutulmasın geçen sene 20 temmuzdaki el 2. maçında ilk 18'de sadece 3 yeni transfer vardı.

    geçen yaz döneminde kadromuz çok kötüydü, temmuzun 13ünde ilk eleme maçımız vardı, rivadan para gelmişti, uefanın bir bonservis kısıtlaması yoktu, kadronun yenilenme ihtiyacı da çok açıktı ama bu seneki kadar yangın yapılmamıştı sanki.

    bizim bu sene bonservisle oyuncu alma durumumuz yok denecek kadar az, hali hazırda dünya kupası devam ediyor ve transferde acele edilmesinin bir anlamı yok.

    epl'de transfer sezonu 9 ağustosta bitecek, kadrolarda düşünülmeyen oyuncuları o tarihten sonra kiralamak daha mantıklı, kolay ve karlı olmaz mı?

    zaten biz kulüp olarak maddi anlamda en iyi olduğumuz dönemlerde bile transferlerin çoğunu ilk kamp başladıktan sonra yapmaya başlayan bir takımız unutulmasın.

    örnek vermek gerekirse; melo'yu 22 temmuzda, riera'yı 3 eylülde, muslera'yı 19 temmuzda, eboue'yi 16 ağustosta, hamit'i 13 temmuzda, burak'ı 18 temmuzda, amrabat'ı 19 temmuzda, bruma'yı 3 eylülde açıklamışız.

    kulüpte, ''galatasaray'da transfer bitmez'' sloganı nasıl kalıplaştıysa ''galatasaray'da transferler kamp'a yetişmez'' sloganı da kalıplaşmıştır ya da kalıplşmaya mahkumdur..
App Store'dan indirin Google Play'den alın