resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16200
    üzerine söylenecek çok şey bırakmayan teknik direktörümüz.

    muhtemelen benden evvel yazılan entrylerde burada yazacaklarımdan çokça farklı şeyler yazılmadı. kendisini tekrar tekrar anlatacak değilim fakat kimi arkadaşların endişelerini görünce yazmak istedim.

    fenerbahçenin arkasına bir başka rüzgar aldığını kabul ediyorum. cocu ise son 5 yıldır avrupada en çok dikkat çeken antrenörlerden biri olmayı başarmış, şampiyon apoletlerini takıp buraya gelmiş bir antrenör. daha sağlıklı bir yönetim aklına ve stratejisine sahipler. muhtemelen kılı kırk yararak hareket edecekler ve tökezlediklerinde tolere edilme eğilimi de çok yüksek olacak. tüm bunları yan yana getirdiğimizde ezeli rakip bizim için hiç olmadığı kadar iyi bir durumda gözükebilir.

    fakat tüm bu okumaları yaparken galatasaraydan bağımsız hareket ettiğinizde yanılgıya düşersiniz. ligi en iyi tanıyan, kullandığı oyuncudan alabileceği performansı maksimize etmeyi en iyi bilen, camia ile adı bütünleşmiş ve camianın genetiğini, isteklerini çok iyi bilen, vizyon alan değil vizyon koyan bir teknik direktörümüz var.

    unutmayın bir tarafta fatih terim varsa karşıda kimin olduğu onun için önemli değildir.

    lefter sezonunda kupayı müzemize koyacak olmanın motivasyonu bile fatih hoca için başlı başına bir şeydir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın