• 343
    bence hala bilmediğimiz bir şeyler var. bu, belki de uefa finansal fair play raporu çerçevesinde bir şey de olabilir, herhangi başka bir durumdan da kaynaklanıyor olabilir.

    basında ismi dönen oyunculara bir bakın. hep aynı isimler. trezeguet ve ahmed musa. her iki oyuncunun da geleceğini sanmıyorum.

    bu gecikmenin sebebi, umuyorum hocanın planları doğrultusundadır. mali & idari herhangi bir problemden dolayı transfer ve diğer bütün takım planlarının sekteye uğraması hiç hoş olmayacaktır. dünya kupası'nın bitmesinin ve temmuz ayında satılık & kiralık oyuncuların piyasasının daha da kaynayacağı bir döneme giriyoruz. kabul ediyorum, elle tutulur, gözle görülür bir hamle yapamadık henüz.*** kabul ediyorum, biraz işi ağırdan alıyormuş gibi gözüküyoruz; ancak tarih daha temmuz 5. yaklaşık 50-55 günlük bir süre zarfı daha var transferin bitmesi için. son güne kalmasın elbette, ancak şu an için ortalığı velveleye vermenin bir manası yok. takım henüz ilk etap kamp çalışmaları için yurtdışına bile çıkamadı. daha florya'dalar.

    diliyorum, en uygun anı ve fırsatı kolluyoruzdur. hem gidecek oyuncular, hem de yeni gelecekler için olur bu durum.

    geçen sene bu zamanlarda mariano, gomis, belhanda, maicon falan gelmişti, ancak 2017 haziranındaki kadro ile 2018 haziranındaki kadro da bir değildi.

    tahminim: bir stoper, bir orta saha* ve sinan gümüş'ün daha etkili bir versiyonu yabancı bir oyuncu ile anlaşarak kapatacağımız bir dönem olacak. kötü nokta ise, eray'la uzatılacak olması. 16 yaşında a2'den bir oyuncu koysak hiçbir farkı olmaz yahu eray'dan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın