resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1082
    ünal aysal'dan para almak ve dursun özbek'ten (var olduğunu açıkladığı ve temlik koydurduğu alacağını sıfırlamak) için yapacağı bir kaç hukuki hamle olan başkanımız.

    ünal aysal ibra edildi. ibra demek her daim sorumluluk davası açılamaz anlamına gelmemekte. ünal aysal uefa ile başkan sıfatı ile bir sözleşme imzaladı. kendi döneminde uefa'ya verdiği taahhüdü yaklaşık 140 milyon euronun üzerinde ihlal etti. kendi taahhüdünü kendisi ihlal etti. galatasaray'ın avrupa hakkı olduğu halde avrupaya gidememesi ve dolayısı ile yaklaşık 30 milyon euroluk gelirden mahrum kalmasına sebebiyet verdi. ilave olarak işin manevi zararı ise inanılmaz boyutta. başkanımız kendisi ile konuşsun bir şekilde ünal aysal sponsorluk konusunda verdiği sözü tutmayıp galatasaray'a sponsor olmasa dahi verdiği zararın büyüklüğünü anlayacaktır.

    ikinci konu dursun özbek seçimi kaybettikten sonra (kesin başkan olacağını düşünüyordu) alacaklarına karşılık galatasaray'ın alacakları üzerine kendi lehine temlikleri almasıdır. sosyal medyada bu temliklerin sonradan eski tarihli düzenlendiği yazıldı. bu açıkça sahteciliktir ve temlikler geçersiz anlamına gelmektedir ve ibra edilmesi meselesi ile hukuki bir koruma şemsiyesinin de kendisine faydası yoktur, üstelik suçtur. başkanımız dursun özbek ile de konuşsun, temlikleri iptal ettirip öncelikle bu temliğe konu gelirleri kullanma hakkına sahip olmak gerekir. dursun özbek'e var olan borç ise taksitlendirilir ve bir şekilde ödenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın