• 336
    ekonomik darlık sebebiyle önceliğin başarılı kadroyu korumak olduğu sezon. bu da doğru bir yol kanaatimce.

    uefa ile bir anlaşmamız var ve anlaşmanın geçerli olduğu süre zarfında öncelik bu sürenin bir geçiş dönemine çevrilmesi olmalı. daha garantici transferler yapmamız gerekiyor. donk ve nagatomo da bu anlamda önemliydi. başarılı iskelet korunacak bu şekilde. bunun yanında n'diaye var gündemde. o da korunmak istenen iskeletin bir parçası aslında. n'diaye ile birlikte geçen sezonun kadrosu tekrar bir araya getirilmiş olacak. bu da transfer rotamızın ilk aşamasının başarılı olarak sona ermesi demek. yani şampiyon takımın korunmasının.

    bundan sonraki aşama ise iskeletin üzerine yapılacak eklemeler. takımda hocanın eksik gördüğü yerlere uygun takviyeler yapılmalı. bu aşamaya ise daha var bence. zira sezonu geç açacağız ve transferde doğru anı bekleme lüksüne sahibiz. bu sezon premier lig'de transfer sezonu geçen seneye göre neredeyse bir ay daha erken bitecek. arada bir aylık bir dönem kalacak yani. bu durum da bize çok kıymetli fırsat transferleri yaratabilir. bu dönemi iyi kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. elbette pusuda olacak tek takım biz olmayacağız ama biz de bu dönemden karlı çıkabiliriz.

    bence şu aşamada işler bizim adımıza iyi gidiyor. geçen sezonu şampiyon tamamlayan on bir korunmuş durumda. elbette ayrılıklar da olabilir fakat şu anda en azından geçen sezon da eksikliğini hissettiğimiz daha ciddi ihtiyaçlara odaklanma şansımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın