• 327
    2018/2019 sezonunda şu ana kadar fiilen gerçekleşen transferler içinde sadece donk birazcık tuzlu geldi bana. bence rakam 1,5 olmalıydı ama yine de siindirilebilecek bir rakam.

    takımımızda, gidecek yoksa yapılacak iki ilk onbir transferi lazım. birincisi sol stoper, diğeri on numara. (belhanda 8 numaraya çekilmek şartıyla) diğer mevkilere transfer yapmak istiyorsak önce mevcutlardan birini satmak zorundayız.

    on numara olarak hatem ben arfa, juan quintero, emre akbaba üçlüsünden birini öneriyorum. bonservis, yıllık ücret, fayda eğrisi en makul olana karar verilmeli. (bu isimler de olmazsa, fatih hocam’ın sneijder ismini bir kez daha düşünmesini isterim) stoper için çok alternatif var. o nedenle tavsiyede bulunmak istemiyorum. mükemmel bir adam bulunabilir. bu arada donk’un da o mevkiye evrilebileceğini hatırlatmak isterim.

    mükemmel bir on numara alabilirsek, fırsat transferi diyebileceğimiz bir kanat forvet (ahmed musa benzeri) ve bir yedek santrafor düşünebiliriz. bunlar dışında önümüze gelen her isme sazan gibi atlamamalıyız.

    transferde bundan sonra çok ama çok dikkatli olmalıyız. kılı kırk yarmalıyız. bunu yapabilecek bir teknik kadro ve yönetime sahibiz. allah yardımcıları/yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın