resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16168
    28 yaşındayım. alt yapıya önem veren, oradaki gençlere şans vermekten korkmayan 2 hoca gördüm. 1 tanesi eric gerets diğeri ise fatih terim.

    kendisini fizik olan geliştiren alt yapıdaki her topçuya şans verecektir. çünkü bundan öncelikle kendisi zevk alır en başta. fatih hoca egoisttir. geçen sezon 2. ligde oynayan semih kaya ile, paf takımda oynayan emre çolak ile şampiyon olmak insanın egosunu nasıl okşar çok ama çok iyi bilir.

    ancak sözlükteki yazarların atladığı bir durum var. beyler florya'dan sağlam çıkan bir sabri sarıoğluvar. geri kalan bütün oyuncuların fizik seviyelerinde çok ciddi eksiklikler vardı. bu yüzden sabri'den çok çok daha yetenekli ne çocuklar 1. lig 2. lig topçusu oldu. cafercan gibi müthiş bir yetenek bile alt ligde fizik kalitesizliği yüzünden ıkına ıkına oynadı. alt liglerde hemen hemen her takımda florya'da yetişmiş en az 1 topçu var. sebebi bu fiziki yetersizlik. fatih hoca'yı şuan 3. lige göndersek orada bile fizik olarak ezilecek çocuklar üzerinden eleştirmeyin.

    benim fatih hoca'dan altyapı konusundaki en büyük beklentim fizik sorununu çözmesi. bişeyler değişmeli, değişmeli ki orada çıkan topçular fizik olarak bu kadar kalitesiz yetişmemeli. kendi yaşıtlarıyla oynadıkları milli maçlarda bile çok eziliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın