• 83
    19 mayis 2018 galatasaray şampiyonluk kutlamalari için karakola imzaya gitmediğimiz için savcilik tarafindan 514 tl para cezasina çarptirilmamiza neden olan yasadir.

    maçlari anladik düzenli olarakta gidiyorduk ama yanliş duymadiniz şampiyonluk kutlamalarinda imzaya gitmediğimiz için yedik para cezasini. karakolun da önündeydim ama polisler herhalde kovar karakoldan ''bu kadar pinpirikli olma kutlamanin imzasi mi olur'' derler diye düşündüydüm de içeriye girmediydim. öyle düşünmemek lazimmiş.

    bu arada tabi yurt içi yurt dişi hazirlik maçlarinda da imzaya gidilmesinin zorunlu olduğunu hatirlatmama gerek yok sanirim. haydi resmi maçlardan bir şekilde haberin oluyor ama hazirlik maçlarini bilemiyorum. bir gün sonraya maç alindiği oluyor. kiytirik bir takimla maç aliniyor haberin olmuyor filan.

    arkadaşlardan ricam hazirlik maçlarinin tüm entrylerini açarlarsa inanin ben ve benim gibi azimsanmayacak sayida ki 6222 imza yükümlüsü galatasarayliya çok yardimlari dokunur inanin. gözden kaçmamiş olur belki de. sonuçta her sabah girip baktiğimiz bir yer burasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın