resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2088
    genel olarak taraftar tarafından şampiyonluk yolunda takımı bırakıp stoke city'e transfer olması eyşanlık olarak değerlendirilen oyuncu. çokta haksız değiliz açıkçası. ama ben biraz pragmatist bir insan olarak n'diaye'ye pek hayır diyemiyorum açıkçası. genel olarak taraftar biraz yeteneklerine çamur atıyor bu eyşanlığından sonra. ama bu tarz box to box orta saha oyuncuları günümüz futbolunda gerçekten çok değerli. n'diaye bütün özellikleri ortalama üstü olup bunu inanılmaz fiziksel özellikleri daha spesifik olacak olursak kondisyonuyla birleştirdiğinde her takım için çok değerli olabilecek bir oyuncu.
    bana göre de devre arasında gidişi yanlıştı ve stoke city'e gidişi ve sonrası takımıyla küme düşmesini düşünürsek bence n'diaye de verdiği karardan pişmandır.
    umarım bir şekilde hallolur ve takımımıza katılır. gerçekten tam fatih terim hocamızın sevdiği tarz bir oyuncuyu tahayyül edecek olursak bu kişi n'diaye'dir. insanlar hata yapar ve n'diaye büyük bir hata yaptı bize karşı ama önemli olan affetme erdemini gösterip ona tekrar kucak açmak, ikinci bir şans vermek
    aynı zamanda satılmasıyla sayesinde dolaylı yollardan şampiyonluğumuza hatta şampiyonlar liginden men yemememize katkısı da bulunmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın