resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8200
    dünyanın en cok kazanan 10 kalecisinden biridir. kendisi ile ilgili neredeyse her transfer dönemi nabız yoklanmıştır ve/veya teklifler olmuştur ve dönemin yöneticileri bunu farklı zamanlarda açıklamışlardır. haftada 2-3 kez galatasaray haberlerini takip eden herkes bunu bilir.

    büyük takımların kalecileri ile performans karşılaştırmaları yapılınca ne kadar üstün bir kaleci olduğu ortaya çıkıyor. hatta bir dönem ceza sahası içi/dışı ve birebir pozisyon kurtarış oranlarında sürekli ilk 3teydi.

    ayrıca kaleci 1 kez alınır. takımın en az değişmesi gereken mevkisidir kaleci. muslera'ya 20-30'luk teklif gelmemesi çok normal çünkü şu an dünyanın en pahalı kalecisi ederson'un bonservisi dahi 40m euro. zamanında yaklaşık 7m euro nakit artı bonservisine 6.5m euro verilmiş lorik cana ile yaklaşık 14m euro bonservis verilmiş bir kaleciye kimse kolay kolay yaklaşamaz. muslera galatasaray'ın, n'diaye ve garry rodrigues dahil, son 10 yıldaki en büyuk transfer başarısıdır.

    denge dengeoğlu denen çapsızın dönemindeki şampiyonlar ligi sezonunda piyasası düşmüştür. ancak bu piyasasının olmadığı anlamına gelmez. aşağı yukarı 15m bonservisi, yapılan yatırım ve alınan verim dolayısıyla kalacaktır.

    uluslararası başarıları için schalke 04(her iki maç), juventus(her iki maç), braga(deplasman) ve manchester united(her iki maç) maçlarına bakılabilir. iyi değil muhteşem oynamıştır.

    edit: 20m euroya satılamaz, satılması teklif dahi edilemez.
    zorunlu edit: hakkındaki teklifleri merak edenler çok değil 2-3 dakikalarını google adlı arama motoruna "muslera teklif" kelimeleriyle aratmaları yeterlidir. herkesin işi-gücü var, kimse kimseye "bak şu bu vakit teklif var" demek zorunda değil ve "bence develerin boynu eğri değil" denince devenin boynu düz olmuyor. internet büyük nimet, kullanmayı bilene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın