resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8194
    dün itibariyle 32 yaşını devirmiş kaptanımız aynı zamanda efsanemiz.

    muslera'yla tanışmam 2010 dünya kupasında kaleci bir arkadaşımın uruguay'ın bir kalecisi var bu adamı izle dünya'nın en iyi kalecilerinden biri demesiyle oldu. bu sebepten o turnuvada ve sonrasında 2011 copa america da bu adamı takip ettim ve hayran kaldım. bize transfer olma söylentilerini duyduğum zaman açıkçası çok şaşırmış ve pek inanmamıştım. lazio'ya tarihi bir kazık atarak muslera'yı kadromuza kattığımızda hissettiklerimi anlatamam. sonrasında da sağ olsun beni hiç mahçup etmedi.

    2017-2018 sezonuna formsuz başlayıp bazı tartışmalara sebep olsa da önemi ve aklını verdiğinde yapabilecekleri hepimizin malumudur.
    şu an kadromuzdaki oyunculardan değerini bulursak satma konusunda en ufak çekincem yok ama muslera hariç.

    çünkü muslera tarzı oyuncuların değerleri sadece sahada verdikleriyle ölçülemez. muslera aşırı fanatik rakip taraftarlar hariç(ki onları ciddiye almaya gerek yok) herkes tarafından sevilip saygı duyulan bir insan. ve çok önemli bir gücü var o sahadayken hem bize hem de oynayan oyunculara güven veriyor. en zor durumlarda bizi çok kez ipten almışlığı var. galatasaray'ın winner'lığını ve kültürünü saha içi ve saha dışında en iyi yansıtan bir oyuncu. pek çok final vari maçta yerini alıp başarıyla bizi temsil etti. rakip takım futbolcuları bile muslera ile karşı karşıya kaldığında ayakları titremekte çünkü şunu bilmektedirler eğer gerçekten iyi bir vuruş yapmazsam bu golü atamam.

    bu bile muslera'nın istatistiklere yansımayan değerini göstermektedir. ve şunu belirtmek lazım bu tarz oyuncuların değeri bonservisle kesinlikle ölçülemez.

    iyi ki varsın muslera, iyi ki bizim efsanemiz oldun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın