• 303
    başıma bir şey gelmeyecekse, basında adı geçen yaptırımların hoşuma gittiği kural.

    neydi onlar?

    sattığın kadar oyuncu al.

    maaş bütçesi 50-55 milyon euro.

    uefa listesine 21 oyuncu ekleme.

    burada son maddede eklediğim 21 oyuncu sınırlamasını bir tarafa bırakacaksak, diğer iki madde gayet iyi ve aslında kulübün istikbali için zaten bizim yapmamız gereken şeyler olarak görülüyor nazarımda.* senelerdir tarıklar, yektalar, endoğanlar, çağlarlar falan derken heba ettik kendimizi. gereksiz oyunculara verilen bir kamyon dolusu para israfı, öte yandan bunların kulüplerine bir o kadar bonservis bedelleri derken kulüp dünya kadar borç yaptı. belki bu zoraki yaptırımlarla doğru yolu bulabiliriz. aksi takdirde böyle bir şey olmasa, eninde sonunda yine saçma sapan adamlara milli piyango ikramiyesi vermiş olacağız.

    şöyle düşünmekte fayda var; tarıklara, şunlara bunlara aptal saptal sözleşmeler yapmak yerine, transferde elimizi sıkı tutalım, oyuncuyu inciğine cinciğine kadar araştırıp, bizim için fiyat performans oranında en iyi tercihi transfer edelim. yarın öbür gün hem kafamız ağrımaz, hem de iyi bir fiyata potansiyeli iyi bir oyuncu alma ihtimalimiz olur.

    zaten bu konuda fatih hoca ve ekibine güveniyorum. bence yıldız transferi bir tarafa, hiç ismi cismi duyulmamış adamlar getirecekler ve beklentileri karşılamak bir tarafa dursun, takımın en kritik oyuncuları olacaklar. sanıyorum bu herkes için, hem takım, hem de taraftar için en iyisi olacaktır.

    geçtiğimiz transfer dönemlerine göre sakin kalmamızın sebebi de bu bence. elimiz kolumuz bağlı, mecburen bütçemize göre en iyi hamleyi yapmak zorundayız. yani en iyi tercih için en doğru zaman ve hamle şansını bekliyor olabiliriz.

    scout ekibi ve teknik ekibimiz bari bu sene doğru atışta bulunsun diye umalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın