• 48
    ülkemizde fazlasıyla ortaya çıkan haberlerdir.
    maşallah son dönemlerde twitter’da almadığımız, ilgilenmediğimiz oyuncu kalmadı. özellikle hürriyet’in bünyesindeki spor arena isimli sayfa bu konuda bol keseden sallıyor gibi.

    hepimiz dört gözle transfer bekliyoruz ama aşırı gizlilik ve titizlik ile yürütülüyor belli ki. ben artık sıkıldım bu transfer dedikodularından. boşu boşuna heyecanlanıyoruz aq geçen seneki asamoah transferinde acayip yıkılmıştım, benzer şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. yok şunu gönderelim, yok bu kalsın, yok bu iyi oyuncu kesin alalım falan bunaldık iyice. zaten sözlükte de bol bol tartışmalar yaşanıyor bunlarla ilgili. tabiki gönlümüzde istediğimiz oyuncular var ama resmi açıklama gelmeden hiç bir şeye inanmak istemiyorum artık.

    boştan yere beklentiye girmeye de gerek yok. eminim teknik ekip ve yönetim bizden daha fazla düşünüyordur bunları. tek isteğim kamp döneminden önce bütün transferleri bitirmek. zaten uefa denilen illet tepemize kara bulutlar gibi çöktüğü için transferleri ince eleyip sık dokuyacağız 4 yıl boyunca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın