resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2529
    sorun lincoln'un karakterinden cok psikolojik sorunlari ve disiplinsizligiydi. yetistigi cografya ve kultur itibariyle (fakir brezilya sokaklari) kirilgan bir kisilige sahipti lincoln cogu brezilyali gibi. ilgi isteyen simarik cocuktu. ama kendisine tam imtiyaz gosterildigi zaman yani 2008-2009 sezonunum ilk devresi skibbe ile gayet iyi oynamisti. hele ki bir berlin maci var ki helal olsun dedirtmistir. bulent korkmaz'in kendisine on yargili ve dislayici davrandigi bir gercek. daha galatasaray teknik direktoru olmadan televizyonda berlin maci sonrasi niye lincoln bu takimin kaptani oluyor demisti.

    bulent korkmaz'in teknik direktorlugune parantez acmak isterim. sadece lincoln'e degil baros ve kewell'a da mesafeli davranmisti bulent korkmaz. hele bir eskisehir maci vardi ki 10 kisi kalan eskisehir 1-0 galip bitirmisti. o macta kewell - mehmet guven degisikligi ile tuy dikmisti. o zaman sozluk vardi acin macin basliklarini okuyun. baros da bir ara bulent korkmazdan nasibini alir gibi olmus ama formda olmasi yuzunden bulent korkmaz fazla ustune gitmemisti.ben burada bulent korkmaz'in galatasaray'ligini elestirmiyorum ama teknik direktorken takima hava getirmek icin getirilmis ve takima hava katamadigi gibi kutuplasmaya yol acmisti.

    lincoln'e donunce dedigim gibi kalli ile kampa ziyaretci getirdigi icin kadro disi kaldiktan sonra kalli gidene kadar takima kustu. boyle bir luksu olmasa da 2008 nisan ayinda camura battigimiz genclerbirligi'ne attigi gol ile sampiyonlugumuzun sinyalini o vermisti. skibbe ile saha kalkti. kadikoy'de serbest vurustan attigi gol tartismali bir sekilde cift vurus yapilmadan gol oldugu icin iptal olmustu. o gol gecerli olsa belki de o mac cok farkli sonuclanabilirdi.

    ayrica namissiz araya cok iyi keserdi, pas demedim kesme dedim. misal baros'un 4-2 biten besiktas macinda attigi 3. gol. uzucu bir son oldu ama kendisi de biz de karari 2009 mayis ayinda vermistik. kampa katilmamasi o yuzden cok muhim bir olay degil. ama diger takimlarin yildizlari gibi benim sozlesmemdeki miktari odeyin, sunu yapin falan diye cas'a veya fifa'ya basvurmadi. biz ona kizgin, o da takimdakilere kirgin bir sekilde veda etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın