• 19278
    son günlerdeki dedikodulara kulak asarak ufak bir hesap yaptigiim göz bebegim. hücüm hatti ile basliyarak gomis dedikodularindaki 10-15 civarindaki tekliflere evet diyecegimizi düsünüyorum. onun yerini bonservisi elinde olan balotelli ile doldurabiliriz. belhanda'yida 7-10 milyon euro civari satabilsek, yerini yunus malli ile doldurabiliriz. onu'da 7-10 civari alsak tadindan yenmez. bonservisi elinde olan bir baska oyuncu joel campbell. feghouli'yide 7-10 civari satsak, yerini doldurmus oluruz. gelelim garry rodrigues'e. 15-20 arasinda gidip yerinde 5'e trezeguet gelse kimse itiraz etmez herhalde.

    bonservislerden en kötü 30 milyon euro civari kar yapip, az cok ayni kalite oyuncularla devam etmis oluruz. bence bi campbell soru isareti olur. maas bütcesinde'de 12 milyon euro gibi bi rakam acilir bu dörtlü gidince, ki o 12 milyon euro ile gelecek yeni hücümcularin maasinida cikarmis oluruz. 30 milyon euro civari bonservislerden kar yapip krallar gibi orta saha aliriz fernando'nun yanina. yuto'nun parasi, denayer'inde para cikmis olur. külübümüzün kasasindanda en kötü ihtimal cüzi bi miktar cikmis olur.

    ki sunu unutmayalim takimimiz cok yaslaniyor. mecvut onbir'de denayer haric, en genc oyuncular 27-28'den basliyor. zaten yedek kulübesi yok. bide seneye üc kulvar'da dökülürüz. önümüzde besiktas örnegi var. adamlar yasli yasli oyuncular ile kendilerin birden dördüncü sirada buldu.

    tabiki bunlar jenerik senaryo ama bunlar gerceklesse tadindan yenmezmi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın