• 10
    suçlusu yerli futbolcu bile olsa genelleme yapılması inanılmaz saçma. oldu olacak biz hiç yerli oyuncu almayalım sizin mantığınıza göre. sanki her türk oyuncu kötü. nuri'yi, yunus mallı'yı falan da beğenmiyorsunuz siz bu kafada olduğunuz için kesin bir kusur buluyorsunuz. hatta alt yapıdan oyuncu falan çıkarmayalım nasılsa şımaracak, ben oldum diyecek, çalışmayacak değil mi?

    şu negatifliğinizi üzerinizden bi atın arkadaşlar bu düşmanlık saçmalıktan başka bir şey değil. haklı olduğun yanlar vardır ama dozunda güzel her şey. yerli oyuncu rezillikleri yok mu? tabii var, hem de fazlasıyla. ama beş parmağın beşi bir gibi bir düşünce yapınız var ve bunun savunulacak bir tarafı yok.

    sözlükte tabiki herkes kendi fikirlerini yazabilir ama bizimle adı anılan her türk oyuncuyu yerin dibine sokmak biraz trajikomik oluyor. herkes futbol duayeni olmuş. fatih terim’den, scout ekibinden daha iyiyseniz gidin kulübe söyleyin sizi değerlendirsinler bizde mutlu oluruz fayda sağlarsanız. ayrıca bir oyuncu takıma geldiyse artık yapacak bir şey yok onu desteklemekten başka. herifin iyi oynayacağı varsa da sırf bu saçma eleştirilerden etkilenip sezona direkt taraftar baskısıyla başladığı için leş gibi oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın