• 103
    tüm galatasaraylıların dahil olması gereken taraftarlardır. artık deniz bitti. istediğimiz gibi ona buna 3-5 vererek transfer yapamayız. ne bunun için paramız var ne de ffp buna müsade ediyor. ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız şu saatten sonra.

    unutulmasın bu duruma oyunculara ederinden daha fazla vererek, gereksiz oyuncular transfer ederek geldik. bundan artık vazgeçmek zorundayız. diğer yandan da ekonomik olarak güçlenmek için değerini bulan oyuncuyu satmak zorundayız. konu sadece garry ya da belhanda'nın satışı değil. kadromuzdaki tüm oyunculara değerini bulan bir teklif geldiğinde satarak kulübe kazanç sağlamalıyız. daha geçen yaz bruma'yı sattık, bu sayede takım kurduk. bu yaz da garry'i satarak gerekli takviyeleri uygun maliyetle yapabiliriz. takımın en faydalı oyuncusu olması satışına engel değil. 3,5 milyon euro'ya aldığın oyuncuya 15-20 milyon euro civarlarında bir teklif varsa ve oyuncun 28-29 yaşlarında daha fazla gelişme gösterme ihitmali yoksa satıp kar etmemek aptallıktır. gelecek sene satmak istesek bu kadar edeceğinin garantisi var mı? başka bir örnek gomis olabilir. gomis'e bu tarz bir teklif gelse olmaz deme lüksümüz var mı? 33-34 yaşında ve bu seviyeyi koruyacağı süre maksimum 1 ya da 2 yıl. karlı bir satış olacaksa gomis de satılır. bu demek değil ki takımın yarısını satalım, yeni takım kuralım. 1 ya da 2 yüksek tutarlı satış yapmak zorundayız. eğer yapmazsak yine orta alanda selçuk'a, yedek forvette eren'e kalırız. 2 oyuncudan vazgeçerek 4-5 pozsiyonda kazanç sağlama fırsatımız olabilir.

    bunların yanında hepimiz kulübe çeşitli şekillerde para kazandırıyoruz taraftar olarak. bu paraların nasıl ve nereye harcandığına dair takibini de yapacağız haliyle. ben kombine alıyorum, forma alıyorum ama o paralar tarık gibi adamlara gitsin istemiyorum ya da saçma sapan harcamalar yapılarak ffp'den ceza gelsin istemiyorum. bu nedenle kulübün harcamalarının son kuruşuna kadar da hesabını yaparım, yapacağım. tavsiyem siz de yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın