resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15958
    bir geldi pir geldi. galatasaray'ın başında 7 kere türkiye süper lig şampiyonluğu yaşadı. ya sen ne güzel bir figürsün. ya sen ne güzel bir insansın. başakşehir, fenerbahçe, beşiktaş, göztepe bütün maçlarda televizyondan, stadyumdan izleyen herkesin derinliklerinde ufak bir rahatlık vardı çünkü ne zaman yan kulübeye baksak seni görüyoruz.

    alt tarafı bir futbol, bir spor. hayatımızda bin bir tane dert var ama baksana şu illet bizi mutlu ediyor, bu sene bizim mutlu olmamızı da sen sağladın. gittiğinde sana çok kızdık ya öyle böyle değil. euro 2016 hariç milli takımın hiçbir maçını izlemedim çünkü sana çok kızgındım. geldin ve gönlümüzü aldın.

    fatih hoca, sen buraya çok yakışıyorsun. yine o cluj, braga, manchester united gibi 3'te 3 yapalım, schalke maçında çılgına dönelim, real madrid'e ecel terleri döktürelim istiyorum. bunları yine yaşarız, ilerde yine yaşayacağız ama senle yaşarken bir başka oluyor ya.

    galatasaray'ın yaşayan efsanesisin. sen hayatta olduğun sürece bizim başka teknik direktörlerle vakit kaybetmemize gerek yok. sen çok yaşa. enerjin bol olsun. milyonlarca galatasaray taraftarı senin arkanda. bu senin en büyük hazinen, en büyük silahın.

    abi anlatamıyorum. çok seviyorum seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın